Alleen ga je sneller maar samen kom je verder

Wij houden van samenwerken en geloven in de kracht van samenwerken op basis van wederkerigheid. Samenwerken beperkt zich niet tot slechts het invullen van een losse opdracht of een project, samenwerken is voor ons een duurzame relatie opbouwen. Door intensief samenwerken vergroten we onze kennis en ons marktaandeel, zo worden wij beiden sterker.
Vanuit onze jarenlange ervaring als bemiddelaar beschikken wij over de juiste vaardigheden om snel en adequaat te kunnen schakelen. Daarnaast zijn onze medewerkers, omdat ze veel kennis van de flexmarkt hebben, maar ook omdat ze vele organisaties goed kennen, in staat zich snel de mogelijkheden voor een nieuw opdracht voor jou in te kunnen schatten.

Als je je inschrijft als professional, ontvang je al onze aanvragen voor tijdelijke opdrachten, op de door jou aangegeven geselecteerde functie gebieden.  Bij voorkeur ontvangen wij jouw cv in Word-formaat.  Wil je reageren op een vacature, doe dat dan via de publicatie van de betreffende vacature op de vacaturepagina.

Bereikbaarheid

Wij zijn misschien niet 24 x 7 bereikbaar, maar het scheelt niet veel. Of je nu een CV opstuurt of informatie wilt hebben over een vacature, wij zijn altijd goed bereikbaar. Ook ’s avonds.
Dat wij goed bereikbaar zijn, snel en duidelijk reageren, krijgen we ook terug van onze professionals en leveranciers. Mede daardoor ervaren zij onze dienstverlening als zeer prettig.