Vanaf april 2021 gaat ICQ-Talent Profs elke maand bij een andere ondernemer op bezoek. Samen met deze ondernemers creëren wij een impact keten reactie.

We gaan in gesprek over ons doel: een samenleving waarin iedere ondernemer met impact onderneemt.

Voor de ene ondernemer is dit iets gemakkelijker dan voor de andere. Soms leent je bedrijfsproces zich uitstekend voor het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Soms ligt impact creëren minder voor de hand. Toch is er altijd een manier die bij jouw bedrijf past!

Het is net als een kettingreactie: elke beweging telt mee. Soms kan een kleine knikker uiteindelijk een grote toren omver krijgen door zijn eerste kleine zet in de keten te geven. Zo is het ook met impact ondernemen: elke beweging in de keten telt!

Dus vragen we bij elk bezoek een goed voorbeeld te delen, behoefte te uiten, een vraag te stellen, een product te laten zien of te noemen welke kans je ziet. Met deze opbrengst vullen we een impact pakket dat we meenemen naar de volgende ondernemer.

Elke ondernemer pakt in en pakt uit. Door de vragen en voorbeelden met elkaar te verbinden, door van elkaar te leren en elkaar uit te dagen brengen we ondernemend Nederland in beweging.

Het maakt niet uit of je een ondernemer bent die al jaren impact realiseert, of je hier net mee bent begonnen of wanneer je nog zoekend bent naar de manier die het beste bij je past. Elke impact beweging is waardevol!

Sluit je bij ICQ-Talent Profs aan voor de eerste Nederlandse impact keten reactie. Samen brengen we de keten in gang, samen bewegen we toe naar een Nederland waarin iedere ondernemer met impact onderneemt.

Aansluiten of meer informatie? Neem contact op via gijz@icq-talentprofs.nl of 06-18233493