Sociaal Domein

Tijdelijk talent voor het Sociaal Domein

ICQ-Talent Profs is specialist in het bemiddelen van tijdelijke inzetkrachten in het Sociaal Domein. Dit doen wij op basis van detachering van eigen medewerkers (detachering) of middels de inzet van flexibele professionals (ZZP).

Sociaal Domein

Het Sociaal Domein ligt dichtbij ons hart, wij zijn dan ook sterk nauw betrokken bij de ontwikkelingen binnen dit dynamische werkveld en mogen ons met trots een van de meest betrokken bemiddelingsbureaus binnen het Sociaal Domein noemen.

Betekenisvolle dienstverlener

Ben jij op zoek naar een opdracht met betekenis voor mens en maatschappij? Werk je graag aan maatschappelijk relevante opdrachten voor onze opdrachtgevers binnen het overheidsdomein? Wij ondersteunen je graag bij deze zoektocht.

ICQ Talent Profs is al jarenlang actief in arbeidsbemiddeling en weet daardoor wat er speelt in de arbeidsmarkt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk een passende opdracht voor jou is. Wij staan bij kandidaten en opdrachtgevers bekend om onze WOW (Way of Working). Benieuwd wat dit voor jou betekend? Laten we binnenkort kennismaken.

Expertisegebieden

ICQ Talent profs beschikt over een ruim aanbod aan vacatures en opdrachten op alle functies en ervaringsniveaus, in de volle breedte van het Sociaal Domein. Dit omvat onder meer de expertisegebieden:

ICQ-Talent Profs biedt

• Een team met sociaal bevlogen medewerkers
• Groot aanbod van opdrachten
• Omvangrijk netwerk van opdrachtgevers
• Opleiding, Coaching en begeleiding
• Diverse contractuele mogelijkheden

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van onze vacatures.
Wil je eerst in gesprek? Op onze contactpagina vind je onze emailadressen en telefoonnummers.