Bemiddeling

ICQ-Talent Profs is dé partner voor overheden in heel Nederland op het gebied van (tijdelijke) personele ondersteuning in het Sociaal Domein.

Het Sociaal Domein ligt dichtbij ons hart, wij zijn dan ook nauw betrokken bij de ontwikkelingen binnen dit dynamische werkveld en mogen ons met trots het meest betrokken bemiddelingsbureau binnen het Sociaal Domein noemen.

Voor u als opdrachtgever betekent dit dat u kunt rekenen op deskundigheid en betrokkenheid bij uw project. Onze professionals adviseren en begeleiden op alle thema’s en ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein. Zij bieden een integrale blik en verbinden uw organisatie met de juiste kennis en een relevant netwerk. Zo wordt de expertise in uw organisatie geborgd en werken we samen toe naar een stevig Sociaal Domein.

U kunt bij ons terecht voor tijdelijke ondersteuning en voor vaste invulling binnen uw team. Binnen ons grote netwerk van professionals en specialisten vinden wij de kandidaat die bij uw organisatie en uw opdracht past. Wilt u uw opdracht verbinden aan uw HR-doelstellingen op het gebied van inclusie en diversiteit? ICQ-Talent Profs kijkt ook op dit gebied graag met u mee.